Publicat el 02/06/2017

Després de l’èxit assolit a la primera edició del programa “Maresme Export”, el Consell Comarcal, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, obre una nova convocatòria per formar i ajudar les empreses alimentàries maresmenques a obrir-se a nous mercats i concretament a l’alemany.

Aquest país ofereix grans oportunitats comercials en el sector alimentari donat que és un mercat molt obert a les noves influències culturals i gastronòmiques. El proper 29 de juny es farà una sessió informativa per explicar el contingut del programa a les empreses interessades.

Segons també informa el Consell Comarcal, cada vegada hi ha més empreses que veuen en la internacionalització una interessant via per ampliar el seu negoci. L’obertura a nous mercats és tot un repte, però també una gran oportunitat, sobretot si s’ha comptat amb un bon assessorament i s’ha dissenyat correctament el projecte d’expansió comercial. Aquests aspectes són els que centren el programa de treball del projecte Maresme Exporta. Les empreses tenen, durant 6 mesos, un acompanyament professional individualitzat que els ajuda a redimensionar el negoci, conèixer els requeriments del nou mercat i, si és el cas, reformular el producte.

L’experiència inciada l’any passat amb l’obertura al mercat francès de 20 empreses maresmenques va assolir uns resultats força satisfactoris. A l’edició d’aquest any, el mercat que es treballarà és l’alemany.

El dijous 29 de juny es farà una sessió informativa al Maresme Centre de Negocis (Avinguda Jaume Recoder 85-87 de Mataró) per explicar a les empreses interessades el detall del projecte.

Al tractar-se s’un projecte subvencionat al 100% no té cap cost per a les empreses participants que durant 6 mesos estaran tutelades per dimensionar internacionalment el negoci, mestratge en el disseny del Programa de Promoció Internacional (PPI), formació en internacionalització perquè puguin iniciar-se i continuar el seu camí exportador i agenda Comercial a la Fira alimentària Anuga 2017 d’Alemanya.

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb el Servei d’emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme: Telèfon: 93 693 14 50. Correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat 

 

Deixa un comentari