Publicat el 11/07/2018

Totes les donacions a l’Arxiu passen a ser documents d’accés públic i les consultes es poden realitzar prèvia concertació telefònica, o per correu electrònic

Dimarts a la tarda, la Cooperativa La Obrera del Barato va fer una donació a l’Arxiu Municipal. Es tracta de butlletes de sortejos i de loteria nacional de Reis emeses per la Comissió de Festes dels carrers Lluís Jover, Jeroni Marsal i Manel Roca al gener, març i juny de l’any 1963.
El conveni l’han formalitzat, en representació de l’Ajuntament, la regidora de Cultura, Esther López, i en representació de la Cooperativa, Núria Bosch.
Durant la primera meitat de l’any 2018, de gener a juny, l’Arxiu Municipal ha rebut un total de 35 donacions, 18 de les quals van ser en format digital (264 documents) i 17 de documentació en paper i altres suports (18.720 documents).
Els donants que, de forma desinteressada, han cedit aquesta documentació han estat: família Bas Pascual, Montserrat Cisa, Jaume Ramon, família Novell Andinyach, Anna M. Rectoret, Teresa Bernet, Carme Vinardell, famílies Cañellas Ytchart i Cañellas Casterà, Pilar Illa, Xavier Linares, Sep Labarta, Joan Aldrufeu, família Falgueras, Joan Ramon, M. Àngela Vinardell, Pilar Palomino, Jaume Barba, família Beulas Ors,  Carme Ramon, Cooperativa La Obrera, Germans Barba i Viu i Misericòrdia Ballart.

Totes les donacions a l’Arxiu passen a ser documents d’accés públic. Les consultes es poden realitzar de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, prèvia concertació per telèfon (937502957), o per correu electrònic: arxiumunicipal@vilassardemar.cat.

Deixa un comentari