Publicat el 03/05/2019

Quinze projectes participen des d’aquest dijous en la segona edició del programa d’alt rendiment i d’acompanyament per a emprenedors Reimagine Textile

Aquesta iniciativa, finançada per la Unió Europea, forma part del projecte estratègic del mateix nom amb què, mitjançant diverses iniciatives, s’aposta per la indústria tèxtil del Maresme a través de la transferència de coneixement, la tecnologia i la innovació.

Per als emprenedors seleccionats, comencen tres mesos intensius de transferència de coneixement i innovació tèxtil per a la creació d’un model de negoci exitós.
En aquesta edició, els projectes són molt diferents els uns dels altres, amb la presència cada cop més d’emprenedors més creatius que aposten per la innovació i la sostenibilitat en el sector tèxtil, des de la llenceria interactiva a les sabates de material reciclat, els vestits de núvia do it yourself, la moda conscient i sostenible, peces que escalfen o que protegeixen de la contaminació qui les vesteix, sacs de cafè que es converteixen en vestits, uniformes creatius… Es van presentar 28 projectes, i se n’han seleccionat els 15 que més encaixen en el programa.

Aquesta iniciativa forma part de l’aposta estratègica que fa l’Ajuntament de Mataró per la transformació i modernització de la  indústria tèxtil del Maresme, on es concentra gran part de l’ecosistema tèxtil català.
El centre tecnològic Eurecat i l’Escola de Teixits de Canet de Mar aportaran la seva experiència en innovació i tecnologia aplicada al producte, i TecnoCampus compartirà el seu coneixement en l’àmbit de l’empresa i l’emprenedoria.

 

 

Deixa un comentari