Publicat el 29/05/2018

Els joves i les joves en situació de vulnerabilitat del Maresme, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental tenen una nova oportunitat per tornar al món laboral i educatiu

El CNO del Maresme-Vallès engega la segona edició del programa Noves Oportunitats que té l’objectiu de formar i introduir al món laboral i educatiu joves entre 16 i 24 anys amb un alt grau d’incertesa vital que no estudien ni treballen.

En la primera edició (2015-2017) es van atendre 382 joves dels quals 279 van aconseguir una millora al seu lloc de treball, 80 es van incorporar al món laboral i 76 van retornar al sistema educatiu.  El Programa Noves Oportunitats neix des de l’Àrea d’Ocupació Juvenil del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i gestionat a les comarques del Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental per la Fundació Intermedia i la Fundació Main.

Presentació de la segona edició del programa:
Dia:
dijous 31 de maig
Hora: 10:00
Lloc: Fundació Main – C/ de la Salut, 122 Sabadell
Hi participaran: Marta Masagué, responsable de Serveis d’Atenció i Suport als joves del SOC (Servei Públic d’Ocupació de Catalunya), a més dels responsables de la Fundació Intermedia i de la Fundació Main.

Aquesta segona edició comprèn actuacions integrades d’orientació, formació, acompanyament i inserció laboral a joves que han abandonat els estudis de manera prematura i que no tenen la formació professional per trobar feina.
El centre de Noves Oportunitats (CNO  Maresme-Vallès)  ha creat itineraris formatius basats en competències bàsiques i preparació pel retorn al sistema educatiu, en competències transversals i en formació certificada en 15 famílies professionals com: administració i gestió, hostaleria i turisme, activitats físiques i esportives, informàtica i comunicacions o imatge personal, entre altres.

Més info: http://www.ccmaresme.cat/ARXIUS/2018/Garantia_Juvenil/CNO_MARESME_VALLES.pdf  

El Centre de Noves Oportunitats (CNO Maresme-Vallès) és un projecte del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat de Catalunya amb el finançament del Fons Social Europeu i emmarcat dins de la Garantia Juvenil. L’objectiu del proghttp://www.ccmaresme.cat/ARXIUS/2018/Garantia_Juvenil/CNO_MARESME_VALLES.pdrama és orientar als i a les joves entre 16 i 24 anys a realitzar un itinerari formatiu, mixt i/o laboral i així retornar al sistema educatiu reglat o fer-se un lloc al mercat laboral.

Deixa un comentari