Publicat el 06/09/2017

El dilluns 11 de setembre es faran al monòlit de la plaça de la Plana l’ofrena institucional, les ofrenes de les entitats ciutadanes i la Diada Castellera

El passeig Marítim de Badalona, just davant del pont del Petroli, serà l’escenari per segon any consecutiu de la celebració institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Badalona. Serà el diumenge 10 de setembre, a partir de les 19.30 hores.

Durant l’acte hi haurà una lectura de poemes d’autors i autores d’arreu que es llegiran en català i en diverses llengües. També hi haurà actuacions musicals. L’acte també servirà per homenatjar, com cada any, els badalonins i badalonines que van combatre el setge que Barcelona va patir a principis del segle XVIII i que va culminar l’11 de setembre de 1714.

Dijous 7 de setembre, conferència institucional
El filòsof Xavier Antich serà l’encarregat de pronunciar aquest any la conferència institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya coorganitzada per Òmnium Cultural i l’Ajuntament de Badalona. Antich estarà acompanyat per Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona, i Jordi Ballesteros, president d’Òmnium Cultural Badalona-Barcelonès Nord. La conferència se celebrarà demà dijous 7 de setembre, a les 19.30 hores, al Decumanus del Museu de Badalona.

Dilluns 11 de setembre, ofrenes florals i Diada castellera
Les ofrenes florals de les entitats que ho desitgin davant del monòlit de la plaça de la Plana començaran el dilluns 11 de setembre a les 10.30 hores. A les 11.15 hores hi ha prevista l’ofrena institucional i unitària. A continuació, a les 12 hores, se celebrarà la tradicional Diada castellera.

 

Deixa un comentari