Publicat el 03/05/2017

El Patronat de Turisme pretén poder oferir al turisme que arribi a la zona, una oferta única de benestar, tant a nivell balnearis, spas, teràpies com d’alimentació saludable

Conscients que el benestar és cada cop més necessari al món actual, en el que la societat viu pressionada i sotmesa a estrès, els responsables del Club de Salut i Benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona han decidit ampliar-lo i potenciar-lo. El primer objectiu, i principal, és que aquest club de màrqueting, que depèn del Patronat de Turisme de la Costa Brava Girona, obri les seves portes a més establiments que en puguin formar part.

Fins ara, el Club de Salut i Benestar l’integren balnearis, spas i centres de benestar. Amb la nova estratègia, que pretén actualitzar la realitat i els seus reptes, s’hi sumaran també altres establiments com les empreses que treballin al voltant de les teràpies alternatives i les que es mouen en el sector de l’alimentació saludable.

Aixoplugant tot aquest ventall d’empreses i professionals, el Club podrà oferir al turisme que arriba a la Costa Brava, ja sigui per primer cop o que repeteix estada, una oferta de benestar únic a tot el país i dels més ben posicionats a tot Europa.

Ramon Ramos, Director General del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, té clar que no es tracta de competir directament amb altres destinacions especialitzades en aquest tipus de turisme. El que es marca com a prioritat és, en tot moment, aportar al mercat internacional la novetat que permet tenir un ventall immens de professionals del sector wellness treballant en una única direcció i posant a l’abast del client uns establiments i uns serveis de primer ordre.

Per aconseguir els objectius marcats, es comptarà amb els serveis de l’empresa Replica, que serà la que impulsarà el Club de manera on-line i off-line. Amb l’ampliació de membres del Club i els plans que aquest organisme prepara a curt termini, serà més que evident que la Costa Brava és sinònim de benestar i nous estils de vida.
Costa Brava – foto: Alex Tremps

 

Deixa un comentari