Publicat el 30/03/2024

Per participar en aquesta nova audiogimcana, que estrena Arenys de Mar, és necessari tenir un dispositiu mòbil (smartphone) amb connexió a internet

 

 

Després de l’èxit de l’audiogimcana ‘El Tresor d’en Puntafí’, dirigida a un públic més jove (de 8 a 12 anys), l’Oficina de Turisme  d’Arenys de Mar presenta una nova història interactiva en format d’àudio que transcórrer pel port d’Arenys: ‘El Secret del Gran Calamar’, destinada a un públic major de 12 anys.

Aquesta és la fascinant història de la Margaridó i el seu pare, un coratjós mariner que va viure innumerables aventures en alta mar. Per resoldre l’entramat d’enigmes i desxifrar el misteri, és imprescindible escoltar atentament els àudios i seguir les indicacions amb l’ajuda del mapa. Endinseu-vos en aquest apassionant misteri que envolta la vila marinera d’Arenys de Mar per descobrir l’aventura que us espera!

Per participar en aquesta activitat és necessari tenir un dispositiu mòbil (smartphone) amb connexió a internet. Els àudios es poden descarregar escanejant el codi QR que es troba al mapa del Secret del Gran Calamar. Podeu recollir el mapa a l’Oficina de Turisme o descarregar-lo des de la pàgina web de turisme per imprimir-lo.

‘El Secret del Gran Calamar’ és un projecte de Lambdú Comunicació, amb el disseny de Txeni Gil i la col·laboració de l’Ajuntament d’Arenys de Mar. El guió i la locució són obra de Marta Catalán, els enigmes han estat creats per Carme Plana, mentre que la música i la producció han estat realitzades per Albert Nardi.

 

Redacció

Deixa un comentari