Publicat el 20/01/2020

L’Ajuntament del Masnou ha emès un decret d’alcaldia amb mesures preventives a causa del temporal de vent, pluja i marítim i que es preveu que s’intensifiqui en les properes hores, des d’avui i fins dimecres 22 de gener

Les mesures són les següents:
–  Es recomana evitar els desplaçaments i les a activitats a l’aire lliure.
–  S’anul·la l’activitat escolar durant tot el dimarts 21 de gener. Per tant, quedaran tancades les escoles bressol, escoles de primària i centres de secundària. A l’IES Maremar l’anul·lació té efectes a partir d’aquesta mateixa tarda (dilluns 20 de gener).
–  S’anul·len les activitats extraescolars des de les 17 h d’avui, dilluns 20 de gener, i durant tot el dia de demà, dimarts 21 de gener de 2020.
–  S’anul·la l’activitat de l’Escola Municipal de Música del Masnou i del Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou, des d’avui a les 17 h i durant tot el dia de demà, dimarts 21 de gener.
–  S’anul·la el mercat setmanal que s’havia d’instal·lar a l’aire lliure demà, dimarts 21 de gener.
–  Queden clausurats, des de l’emissió d’aquest decret i durant tot el dia de demà, dimarts 21 de gener, els següents parcs:
– Parc del Llac.
– Parc Caramar.
– Plaça d’Espanya.
– Jardins de la Nimfa.
*Es prohibeix l’accés a la resta de parcs i jardins del municipi (des de l’emissió d’aquest decret i durant tot el dia de demà, dimarts 21 de gener).
*Es recomana no circular pel passeig Marítim, especialment a prop de les palmeres, ni a prop del mar, mentre duri el temporal de vent i onatge. Si és imprescindible circular-hi, es recomana fer-ho per la zona de sorra compactada.
*S’anul·len les activitats dirigides dels dos pavellons i del Complex Esportiu del Masnou, així com dels dos camps de futbol municipals, des d’avui a les 17 h i durant tot el dia de demà, dimarts 21 de gener.

Es recomana, amb caràcter general, informar-se sobre les afectacions del temporal i  seguir els consells preventius i d’autoprotecció de Protecció Civil davant els riscos naturals: http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/riscos_naturals/

 

 

Deixa un comentari