Publicat el 11/07/2020

A partir del 25 de setembre s’obrirà una mostra virtual de ceràmica, que permetrà veure les obres i peces de ceramistes, així com activitats educatives i exposicions

La fira internacional de ceràmica Argillà Argentona 2020, ha quedat definitivament suspesa. Així ho va acordar fa uns dies la Junta de Govern del Patronat Municipal del Museu del Càntir, en considerar que ni les condicions actuals ni les previstes per a la tardor permeten garantir una fira exitosa i amb seguretat.
Per tant, la propera edició de la fira als carrers i places de la vila serà a primers de juliol del proper any, si res no ho impedeix.

No obstant, el Patronat també va acordar aprofitar l’avinentesa d’aquesta suspensió per donar un impuls definitiu al projecte de la versió virtual de la fira, que ja s’està preparant i definint. El seu centre serà a un lloc web que s’anunciarà ben  aviat, amb presència de totes les activitats de la fira: expositors de tots els sectors i procedència, activitats educatives, exposicions, en format virtual i accessible des d’arreu del món. Es vol que el web reflecteixi tots els elements de la fira i es pugui veure l’oferta ceràmica dels artesans que habitualment exposen als carrers d’Argentona.

A partir del 15 de juliol ja es podran presentar les inscripcions a la fira virtual, que serà gratuïta i estarà oberta a qualsevol ceramista que hagi participat a alguna de les darreres cinc edicions de la fira.
L’estrena de la fira virtual serà el 25 de setembre, amb la inauguració d’una exposició del ceramista Carles Vives al Museu del Càntir. Es preveu que el cap de setmana del 25, 26 i 27 de setembre, coincidint amb el primer cap de setmana de la fira virtual, hi hagi descomptes especials.
El web estarà disponible en tres idiomes: català, castellà i anglès.

 

Deixa un comentari