Satisfacció al Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya per la campanya de vendes de Sant Jordi 2012. | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/04/2012

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya està satisfet pels resultats de la campanya de venda de roses de Sant Jordi d’enguany. S’han acomplert les expectatives de comercialització de set milions roses, que s’ha produït als dos mercats a l’engròs de flor i planta que hi ha a Catalunya – el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya i Mercatbarna-Flor- i en d’altres centres distribuidors.  Des de Vilassar de Mar, Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya ha actuat com a regulador de preu i d’oferta i demanda.
Productors i majoristes ubicats aquí afirmen que les vendes han augmentat, tot i que encara és aviat per poder quantificar-les. Qualifiquen de “magnífica” l’actual campanya.
“Estem contents”,
ha afirmat el President del Mercat, Jordi Rodón, “i esperem que aquesta alegria arribi també avui als professionals que s’han subministrat des d’aquí”, ha afegit.
El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, que s’han mantingut obert tot el cap de setmana, ha cobert la demanda dels clients fins a tal punt que, a última hora, ja no quedava cap rosa vermella.
El fet que enguany Sant Jordi ha estat dia laborable i ha fet bon temps ha ajudat a augmentar les vendes significativament, pel fet que entitats, col·legis, associacions i administracions han encarregat roses pel personal així com per vendre-les al carrer. En termes generals, els minoristes de flors i plantes, que són els clients del Mercat, han estat prudents en fer les comandes, és per això que, durant la tarda se’n varen fer més. El Mercat va estar obert fins a última hora.

Deixa un comentari