Publicat el 16/09/2019

Amb el bar es completaria el projecte d’ampliació i renovació del Complex Esportiu Municipal i el seu entorn

La Junta de Govern Local del Masnou ha aprovat de forma inicial el projecte per crear un bar al Complex Esportiu Municipal, equipament que recentment va inaugurar la seva ampliació, amb una nova nau, a més de les dues que ja existien.
De fet, l’espai per al nou bar queda ubicat en un annex, que es va crear durant l’ampliació i que uneix la part nova i l’antiga, al centre del complex actual.

Així, el projecte consisteix en l’adequació d’aquest espai per tal que pugui acollir un bar. El local, situat a peu de carrer, comptarà amb una superfície de 89,24 metres quadrats, un cop finalitzi l’obra. L’objectiu és crear un indret acollidor, obert, amb la possibilitat de tenir una terrassa exterior.

Es troba en fase d’exposició pública fins al 29 d’octubre. Estableix una licitació de 99.625,60 euros per a l’execució de les obres. Es preveu que els treballs per adequar el local puguin començar a principis del 2020, en funció de l’evolució dels tràmits administratius. Amb el bar es completaria el projecte d’ampliació i renovació del Complex Esportiu Municipal i el seu entorn.
Juntament amb les obres del nou pavelló es van remodelar també els carrers que hi donen accés: Ciutat de Sant Sebastià i Roger de Llúria. De fet, l’annex on hi haurà el bar es troba davant de la intersecció d’aquestes dues vies, que té forma d’ela majúscula.
Foto: Il·lustració del nou bar inclosa al projecte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari