Publicat el 16/01/2023

La nostra vila es prepara per acollir una nova edició de la festa gran d’hivern, la Festa Major de Sant Vicenç

 

 

Cabrera de Mar s’aproxima a la celebració de la Festa Major, una convocatòria que inclou diverses activitats dirigides tant al públic adult com a l’infantil que es desenvoluparan del 20 al 22 de gener.

Concert i torneig de dominó

La primera activitat es preveu pel dia 20, amb un concert a càrrec de Duobètics d’Hotel Cochambre que se celebrarà a l’envelat municipal a partir de les 23 hores.
L’endemà, 21 de gener, la jornada encetarà a les 9 hores amb la vuitena edició del torneig de dominó, una trobada que s’allargarà fins a les 14 hores amb esmorzar inclòs. El preu per participar-hi és de 25 euros per persona i les inscripcions cal que les formalitzeu adreçant un correu electrònic a arisbcn@gmail.com o trucant al 659 488 931.

Gruix d’activitats

Les propostes del dia 21 continuaran amb una botifarrada popular a l’envelat municipal des de les 10 hores (per un preu de 5 euros) i una sessió de ballada de sardanes a Cal Conde a les 11 hores.
De cara a la tarda, la convidada dels senyors de Burriac començarà a la plaça de l’Ajuntament cap a les 16.30 hores i, a continuació, els Jardins de Cal Conde acolliran un concert per la mainada.
Al llarg de la tarda, les instal·lacions de l’agility Canic seran escenari d’un torneig social, mentre que l’envelat municipal serà escenari del ball de la gent gran amb xarop de nit.
A partir de les 19.30 hores, es donarà el tret de sortida al correfoc des de la plaça de l’Ajuntament.

Recta final

Durant el matí del 22 de gener, a partir de les 10 hores, la ciutadania tindrà l’oportunitat de donar sang al Castellet Casal i d’assistir a una trobada d’sketchers a Cal Conde.
La Festa Major d’hivern d’enguany es tancarà al migdia amb la tradicional missa solemne a l’església Sant Feliu.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrera de Mar

 

Deixa un comentari