Publicat el 16/07/2020

La decisió es va prendre en una reunió extraordinària del govern municipal.

El Govern de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha decidit anul·lar tot el programa de la Festa Major de La Minerva 2020.
“La decisió ha estat molt meditada i debatuda i respon a criteris de responsabilitat social, donada l’actual situació de possible rebrot a Catalunya de la Covid-19”.

Els motius de la decisió
L’Ajuntament comunica que “La reactivació del virus que està provocant un augment de casos arreu del país així com la preocupació ciutadana que ens heu fet arribar per molts i diversos fòrums i que el govern comparteix han estat cabdals a l’hora de prendre la determinació de suspendre íntegrament totes les activitats que s’havien programat. També s’ha valorat de manera molt especial la possibilitat que algunes de les propostes poguessin generar situacions no desitjades, que ens haurien pogut desbordar”.

La prioritat, la salut de les persones
El GovernMmunicipal ha optat per evitar cap possibilitat de posar en risc la salut de les persones que poguessin assistir a les propostes festives i, de retruc, a molts d’altres. “La prioritat és i serà vetllar per la seguretat del conjunt de la població”.

Increment de casos
En el moment en què l’Ajuntament va començar a difondre el programa de festa major, les autoritats sanitàries competents no preveien en cap cas una situació d’augment de casos tan significatiu en aquestes dates. Les mesures de seguretat previstes (control d’accés, control de temperatura corporal als recintes, rentat de mans i ús de mascareta obligatoris), tot i ser molt estrictes, podrien haver acabant no essent efectives si no s’haguessin seguit fil per randa.

Activitats ajornades
L’Ajuntament confia que tothom entendrà la decisió i volen aclarir que les activitats es traslladaran, en la mesura del possible i en funció dels esdeveniments, a la tardor. Per tant, demanen a les persones que havien recollit les polseres per assistir als actes de la festa major que les conservin: S’intentarà garantir-ne la seva assistència el dia que l’activitat finalment es pugui dur a terme.

Agraïment a les entitats
A través del comunicat oficial del govern municipal ea vol agrair enormement la tasca i la implicació de les entitats amb qui coorganitzàvem aquesta proposta de La Minerva 2020 i que s’hi havien bolcat al complet.

 

Deixa un comentari