Publicat el 08/06/2024

La vuitena edició del Festival Micròmetre marca la consolidació d’una programació d’arts escèniques de sis dies, que actua com a inici de la temporada de teatre

 

 

Entre l’1 i el 10 de setembre, Santa Susanna serà l’escenari d’espectacles protagonitzats per figures destacades com Lloll Bertran, Manel Barceló, Judit Martín i Albert Pla.
L’alcalde Joan Campolier i els responsables de La Guàrdia Produccions, Anna Estol i Joan Gallart, van presentar al Centre Cívic  els continguts del Festival.

Programació d’espectacles:

-1 de setembre, 18h, Centre Cívic: “Lo nuestro estaba cantado”, una comèdia musical amb Rocío Madrid i Jaume Casals, dirigida per Alicia Serrat i amb direcció musical de Ferran González.

– 5 de setembre, 21h, Centre Cívic: “Estimadíssims malvats”, un muntatge de la Companyia Teatre Nu, dirigit per Víctor Borràs Gasch i interpretat per Jordi Vidal i Laia Vallès.

-6 de setembre, 21h, Centre Cívic: “Albert Pla. ¿Os acordáis?”, amb Albert Pla, un dels artistes més polifacètics i transgressors, que teatralitzarà les seves cançons.

-7 de setembre, 17h, Can Ratés: “Molt soroll per res”, una trama sobre l’amor i el sexe i els rols de la parella, de la Companyia Parking Shakespeare, dirigida per Israel Solà i interpretada per un extens repartiment.

-7 de setembre, 21.30h, Centre Cívic: “Not talent”, un espectacle d’humor improvisat de Judit Martín amb la col·laboració d’Emma Bassas, que celebra el fracàs amb un toc humorístic.

-8 de setembre, 18h, Centre Cívic: “Tot fent Pigmalió”, un espectacle amb Lloll Bertran i Manel Barceló, dirigit per Marc Rosich i Jordi Andújar, amb música original i direcció musical de Marc Sambola.

-10 de setembre, 21h, Can Ratés: “John i Jen”, un musical de petit format protagonitzat per Marc Pociello i Anna Valldeneu, amb direcció escènica de Xavi Duch i musical de Filippo Fanó.

Les entrades, amb un cost entre 12 i 15 euros, es poden adquirir a través del web www.festivalmicrometre.cat.

Durant la presentació, l’alcalde Joan Campolier va destacar que l’aposta pel Micròmetre “ha estat un èxit perquè és un producte que funciona i que la gent ha fet seu”. Va ressaltar el treball dels professionals implicats, subratllant que “la qualitat, la imaginació i l’ambició no depenen de la mida del poble, sinó de tenir professionals compromesos i creients en el projecte”. L’alcalde va insistir en la importància d’invertir en cultura: “La cultura és essencial per tenir una societat amb opinió pròpia i, per tant, més lliure”. Campolier va afegir que el Micròmetre respon a dos criteris bàsics: agradar als locals i atreure visitants. Actualment, el festival compta amb un 70% d’espectadors locals i un 30% de visitants d’altres punts del país.

 

Redacció

Deixa un comentari