Sant Vivenç de Montalt. Caminem cap a la igualtat! T´hi apuntes??? | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/02/2012

El proper  11 de març, Sant Vicenç tornarà a celebrar el Dia Internacional de la Dona amb un ampli i divers programa per a públics de totes les edats.
Entre les propostes, hi destaca la marxa popular que, sota el lema “Caminen cap a la igualtat!” , transcorrerà pels parc infantils de la vila.
Fins al 24 de febrer us hi podeu inscriure, presencialment, acostant-vos a l’Ajuntament o a la Biblioteca Municipal La Muntala.
La sortida de la marxa popular, de dificultat mínima i oberta a la participació de petits i grans, es donarà a les 9.30h des de l’Av. Toni Sors, on també estarà situada la meta. Un cop acabada la marxa, als voltants de les 11h, se servirà coca amb xocolata a tots/es els/les participants.
Aquesta activitat està organitzada per les regidories de Benestar Social i Participació Ciutadana amb la col·laboració de l’Associació Excursionista MontalTrek, Biblioteca Municipal La Muntala i Ràdio Santvi.
IMPORTANT: tothom, que tingui la samarreta d´anterior edicions de la festa “Sant Vicenç DONA”, caldria que la portés posada.


Inscripcions per a la Marxa popular del dia 11 de març: fins 24 de febrer
Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenç de Montalt – Telèfon 93 791 05 11
Fax 93 791 29 61 –
www.svmontalt.cat

Deixa un comentari