Publicat el 08/08/2018

L’activitat tindrà lloc el dimarts 14 d´agost a Sant Vicenç de Montalt, i cal inscripció prèvia

Els ratpenats cada cop són menys desconeguts. Molta gent ja sap que aquests mamífers voladors mengen tones d’insectes. Aquest canvi de percepció és degut a molts anys de difusió i sensibilització, sobretot gràcies a la Nit dels Ratpenats.

Des de fa 14 anys desenes de municipis de Catalunya dediquen unes hores d’una nit d’estiu a explicar què són els ratpenats i per quins motius val la pena protegir-los i conservar-los. Aquest 2018, en el marc dels actes programats amb motiu de la Festa Major d’Estiu, les regidories d’Ensenyament i de Medi Ambient amb la col·laboració del Museu de Ciències Naturals de Granollers, organitzen una “Nit dels Ratpenats a Sant Vicenç de Montalt” el dimarts 14 d’agost a les 19.30 hores al parc dels Germans Gabrielistes.
Amb una xerrada a càrrec d’especialistes i una passejada nocturna descobrirem tots els secrets dels ratpenats i del seu estudi: la diversitat d’espècies que viuen al territori, com s’orienten, els costums alimentaris i migratoris i la important funció ecològica que desenvolupen, entre molts altres aspectes.

Per fer l’activitat cal inscriure’s del 30 de juliol al 9 d’agost trucant al telèfon 93 71 05 11 o per correu electrònic a mvillagrasa@svmontalt.cat

 

Deixa un comentari