Publicat el 05/09/2017

El monòlit de l’Onze de Setembre serà escenari de la tradicional ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya

L’Ajuntament convida a les entitats, associacions, col·lectius, partits polítics, centres d’ensenyament i a tots els santvicentins i santvicentines a sumar-se a la celebració.
Si voleu participar a l’ofrena floral, empleneu aquest formulari: https://www.svmontalt.cat/pagina.php?id=13210

Un any més, Sant Vicenç de Montalt se sumarà als actes de la Diada Nacional de Catalunya amb tota una jornada matinal que, com és tradició, es farà davant el monòlit dedicat a la memòria de Rafael Casanova.

D’altra banda, el dia abans, l’ANC del municipi ha organitzat una nova Marxa de Torxes per la Independència que sortirà a les 23.45h de l’Av. Toni Sors cap al monòlit del carrer Xaloc, on hi haurà una intervenció del president de l’ANC local i que clourà amb el Cant dels Segadors. Prèviament, als volts de les 11 de la nit, mentre es preparen les torxes se servirà un tast de coca i vi dolç entre els participants.

El moment central per a commemorar la diada serà l’acte institucional del dia 11. Aquest s’iniciarà a les 11 h al carrer Xaloc amb l’entrada de la Colla de Geganters, acompanyant els gegants de la vila. Tot seguit, el discurs a càrrec de l’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa,  i l’ofrena floral a la que es troben convidades entitats, associacions, col·lectius, partits polítics, centres d’ensenyament i tots els santvicentins i santvicentines que ho desitgin. Un any més, l’acte comptarà amb la participació de l’Orfeó Parroquial El Delme  que interpretarà el Cant dels Segadors i altres obres del seu repertori i finalitzarà amb una audició de sardanes, a càrrec de la Cobla Premià i un vermut popular.

Acte institucional – Diada Nacional de Catalunya 2017
Dilluns, 11 de setembre, a les 11 del matí, al monòlit del carrer Xaloc

PROGRAMA
-10.45h: Arribada de l’alcalde i els regidors i regidores
-11.00h: Entrada dels gegants, a càrrec de la Colla de Geganters
Rebuda i salutació dels representants de la Colla per part de l’alcalde i membres del consistori
-Lectura del Manifest per part de l’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa
-Ofrena floral, a càrrec de les entitats de la vila
-Interpretació del Cant dels Segadors i altres obres del seu repertori, a càrrec de l’Orfeó Parroquial El Delme
-Audició de sardanes, a càrrec de la Cobla Premià
-Vermut popular

Deixa un comentari