Sant Vicenç de Montalt dedica el mes de març a les Dones | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 05/03/2012

El municipi commemora durant tot el març el Dia de la Dona amb un programa d´activitats creat per implicar tota la ciutadania. Sota el lema Caminen cap a la igualtat, la iniciativa, impulsada per les regidories de Benestar Social i Participació Ciutadana, inclou més d’una vintena de propostes que van des de les exposicions i els tallers fins el cinema i la música.
El tret de sortida el donarà el dimecres 7 de març, Ràdio Santvi amb l’emissió d’un programa especial de La veu de la Gent Gran. L’espai, conduit per Manel Parcerisa, el podreu escoltar al 107.4 FM, a partir de les 7 de la tarda.
Dijous 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, se celebrarà a les portes de l’Ajuntament un acte institucional que consistirà en la lectura del Manifest d’enguany. La cita és a les 13h. El mateix dia, a les 7 de la tarda, tindrà lloc un sessió de cinefòrum al Centre Cívic El Gorg, amb la projecció de la pel·lícula Las chicas del calendario.
L´acte central de Sant Vicenç DONA 2012 es durà a terme el diumenge 11 de març a l’Av. Toni Sors. La jornada s’iniciarà a les 9.30h amb una marxa popular i clourà amb la lectura del Manifest 2012 i una arrossada popular. Entremig, però, hi haurà temps per gaudir d’un concert de Rap, partits de futbol femení i exhibicions i masterclass de Country, Hip-Hop o Defensa personal.
Entre el 12 i el 16 de març, seran els tallers els protagonistes d’una setmana dedicada a la dona. Així, el Centre Cívic El Gorg acollirà diverses propostes temàtiques –Taichi, Ioga, Hip-Hop, Country i Defensa personal-, totes elles gratuïtes, que s’impartiran en diferents trams horaris per tal que tothom que ho vulgui, hi pugui participar. Per seguir aquests tallers, cal que us hi inscriviu abans, mitjançant una trucada al 636 88 59 41.
Tanmateix, també us convidem a visitar l’exposició Dones, vot i participació sociopolítica, que romandrà oberta al Centre Cívic El Gorg del 26 de març al 9 d’abril.
Les activitats del programa Sant Vicenç DONA 2012 compten amb la participació de diverses entitats i serveis municipals de la vila

Deixa un comentari