Sant Vicenç de Montalt celebra el Carnestoltes amb els Bòbuls i les Margaridasses | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/02/2013

La cita és el proper dissabte 9 de febrer. Aquest, serà el quart any consecutiu en què els Bòbuls i les Margaridasses tornaran a portar la diversió, la rauxa i, sobretot, la festa i les ganes de passar-ho bé als carrers de la vila, coincidint amb la celebració del Carnestoltes.
La trobada de les dues societats, “Els Escorpins” i “Les Puputs”, tindrà lloc a les 11 del matí a la zona esportiva, on s’iniciarà la cercavila. Des d’allà, en companyia dels gegants de la vila, degudament vestits per l’ocasió amb les robes pròpies dels Bòbuls i les Margaridasses, i del grup maresmenc “Els Laietans”, que s’ocuparà de l’animació musical de la cercavila, la comitiva festiva seguirà la següent ruta: Av. Toni Sors, carrer Puniol, riera del Gorg i arribada a l’aparcament de sorra del Camp Municipal de Futbol.


Un cop acabada la rua, a la qual us convidem a afegir-vos convenientment disfressats i sense por al ridícul, prendrà protagonisme el Ball de Plaça. I per finalitzar, tots plegats podrem gaudir d’una sardinada popular.
L´organització de la festa va a càrrec de la Regidoria de Cultura i la Colla de Geganters i Grallers de Sant Vicenç de Montalt.

Deixa un comentari