Sant Vicenç de Montalt aquest any també celebra el Carnestoltes amb les rues i festes dels centres escolars. | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/02/2012

Enguany, Sant Vicenç tornarà a gaudir amb la rauxa del Carnaval, que arribarà per posar la vila cap per avall. Hi haurà de tot: xerinola, ball i concurs de disfresses, música…, perquè tothom pugui participar i gaudir de la festa que la Regidoria de Cultura ha programat pel dissabte 18 de febrer a la pista annexa al Pavelló Municipal Toni Sors. L´animació i la música aniran a càrrec del grup “La tresca i la verdesca” i també s´hi celebrarà un concurs infantil de disfresses. La festa acabarà amb un berenar popular.
Dissabte 18 de febrer, a les 6 de la tarda,
a la pista annexa al Pavelló Municipal Toni Sors, per Carnaval… tot s´hi val! a Sant Vicenç de Montalt


Els nens i nenes que vulguin participar en el concurs de disfresses, de manera individual o en grup, poden recollir el seu dorsal de participació la mateixa tarda del concurs al pavelló.
Així doncs, deixeu volar la imaginació i aneu preparant les vostres disfresses… I recordeu: a la pista annexa al pavelló, per Carnaval… tot s´hi val!.

Deixa un comentari