Publicat el 23/02/2020

L’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, es va reunir el passat 17 de febrer a la seu de la fundació ONCE  amb representants de la Federació Espanyola d’Esports per a Cecs (FCECS) per posar en marxa l’organització d’un torneig de futbol sala per persones amb discapacitat visual. L’alcalde ha estat acompanyat pels regidors d’Esports, Robert Subirón,  i Benestar Social, Miquel Rovira, i pel santvicentí Pedro Curado, que havia estat directiu de l’ONCE

L’objectiu d’aquest torneig és, d’una banda, promocionar el futbol per a tothom i, d’una altra banda, fer visible l’esforç però també l’entusiasme i l’esportivitat que mostren els esportistes amb discapacitat visual jugant a futbol. L’esdeveniment se celebrarà el proper mes de juny al Pavelló Municipal Toni Sors de Sant Vicenç de Montalt.

L’alcalde es va mostrar molt satisfet de col·laborar amb la FCECS i va destacar el compromís de l’Ajuntament amb l’esport adaptat com una de les eines per a la rehabilitació funcional i social de les persones amb discapacitat. Sandoval també va manifestar que “les persones amb discapacitat són una lliçó de lluita, de valors humans i d’afany de millora i han de fer-nos reflexionar i corregir la nostra perspectiva sobre la discapacitat i la capacitat de l’ésser humà”.

Deixa un comentari