Publicat el 25/02/2016

Sant Vicenç s´afegeix als actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona amb múltiples activitats que es duran a terme al llarg del mes de març. Sens dubte, una de les propostes estrella serà la jornada -Sant Vicenç Dona- que tindrà lloc el diumenge, 13 de març, i que enguany presenta novetats destacades, com el canvi d´escenari, ja que el gruix dels actes se celebraran al parc de Can Boada.

A més el programa, liderat per la Regidoria de Benestar Social, inclou activitats organitzades per diferents àrees com ara Joventut, Cultura, Promoció Econòmica, Esports, Participació Ciutadana i Comunicació, i per diverses entitats del poble. El Sant Vicenç Dona 2016 compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Així entre el 8 i el 13 de març s’han organitzat xerrades, classes obertes i tallers de defensa personal femenina, Taichí i Ioga, una exposició de reconeixement a dones de la nostra vila, una passejada guiada pel Nucli Històric i el seu entorn, una cursa per a dones o una fideuada popular amb música en viu entre d´altres activitats.

Els actes s´encenten el 8 de març al matí amb una classe gratuïta de pintura que organitza Donactiva, i continuen a l´una del migdia amb la lectura del manifest a la plaça de l´Ajuntament. Ja a la tarda, hi haurà una visita a guiada a l´exposició de la biblioteca “Dones del món. Llar i feina a Barcelona” i seguidament, al Centre Cívic El Gorg, el cafè tertúlia “Dones treballadores de Sant Vicenç”. Aquesta primera jornada finalitzarà amb una classe gratuïta de Taichí.

L´acte central, que servirà per cloure el programa d´enguany, se celebrarà el diumenge 13 de març al parc de Can Boada.
L´activitat arrencarà a les 9 del matí amb la sortida de la cursa Dona-Triwoman 5K/10Krun des del Port Balís i s´allargarà fins ben entrada la tarda amb un seguit de propostes de caire festiu, reivindicatiu i popular.

Les entitats també s´hi sumen. Com cada any l´entitat de dones de Sant Vicenç “Donactiva”, l´Associació de Gent Gran Els Xurravins, el Grup Fotogràfic de Sant Vicenç, MontalTrek, el C.F. Santvicentí i Ràdio Santvi i Pius Morera, amb el seu programa “Aparador de poesia” també s´afegiran als actes programats amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Més informació: 
http://www.svmontalt.cat/ARXIUS/2016/BENESTAR/DOCUMENTS/SANT_VICENC_DONA_2016.pdf

Deixa un comentari