Sant Vicenç arriba a l´equador de la Festa Major d´hivern, aquest cap de setmana, els joves agafen protagonisme | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/01/2012

En una Festa Major en què les novetats són presents a molts actes, també n’hi ha que mantenen tota la seva essència i no requereixen de nous invents per congregar els santvicentins i santvicentines i molts visitants que volen participar d´una festa que, aquest cap de setmana, s´obre de bat a bat perquè tothom pugui viure-la amb intensitat.
És el cas dels balls i concerts que es duran a terme dissabte 21 i diumenge 22, a la pista annexa al Pavelló Municipal Toni Sors, o de la Trobada de gegants i capgrossos que arrencarà diumenge 22 a les 10 del matí al c/ Sant Antoni.
Així, divendres 20, en caure la tarda, la pista annexa al pavelló acollirà un concert protagonitzat per joves músics formats a L´Oriola. Ja a la nit i en aquest mateix escenari, serà la música dels DJ´s la que farà sortir el jovent a la pista a ballar.
Dissabte 21, i diumenge 22, la pista annexa al pavelló es convertirà en escenari alternatiu, on al llarg de les dues jornades s´aniran succeint activitats musicals adreçades a públics de totes les edats.
Així, dissabte 21 a les 11 del matí, la cita és amb l´espectacle d´animació “Que peti la plaça!”, un combinat perfecte de cançons, balls, gresca i molt moviment perquè tot el públic hi pugui participar. La festa continuarà al vespre amb l´Orquestra Montgrins que serà l´encarregada de portar la batuta d´una doble sessió musical. La primera cita serà a les 7 de la tarda amb el concert i en haver sopat, cap a les 11 de la nit, arrencaran primer les sardanes i, tot seguit, el ball. Diumenge 22,  l´Orquestra Girasol n´agafarà el relleu, i la música començarà a sonar a 2/4 de 8 del vespre perquè la pista, una vegada més, es torni a omplir de ball.


Aquest llarg cap de setmana festiu, les campanes repicaran diumenge 22, a 2/4 de 10 del matí, tot anunciant l´inici dels actes centrals de la Festa Major de Sant Vicenç 2012. 
Poc més tard, a les 11 del matí se celebrarà la missa solemne en honor del nostre patró, que un any més comptarà amb la participació de l´Orfeó Parroquial El Delme. I en acabat l´ofici, la cercavila de gegants i capgrossos enfilarà cap a la plaça del Poble, on tothom que ho vulgui podrà ballar sardanes, tot seguint els sons de la Cobla Principal de Cassà. I recordeu que, entre sardana i sardana, podreu satisfer la set i la gana amb el vermut popular.

Diumenge 22, també hi haura espai per al joc i l´esport. Serà a partir de 2/4 de 5 de la tarda al Camp Municipal de Futbol, on se celebrarà una nova edició del Memorial Toni Colomé. El partit d´enguany el disputaran els equips de veterans del CF Santvicentí i del Barça. Però, si no voleu ser només espectadors i voleu participar del joc, llavors la vostra cita és a les 12 del migdia als Pins de l´Andreu, on es lliuarà una autèntica “gerra” de boles, en la qual hi poden participar públics de totes les edats (a partir dels 13 anys, tot i que els menors hauran d´aportar autorització del pare/mare o tutor/a).
I ja per acabar, us recordem que dissabte 21 a partir de les 12.30h tindrà lloc la inauguració oficial de la nova Pista Municipal d´Skate. Aquest nou equipament, ubicat a la riera del Gorg (a tocar del Camp Municipal de Futbol), vol ser un nou espai d´oci pel jovent de la vila, que s´afegeix a l´àmplia oferta esportiva i de lleure que es concentra al voltant de l´Av. Toni Sors.

Deixa un comentari