Publicat el 15/01/2020

El millor bàsquet infantil masculí es donarà cita a la I Copa Infantil Sant Vicenç de Montalt que se celebrarà del 24 al 26 de gener al Pavelló Municipal Toni Sors

Sant Vicenç de Montalt acull, del divendres 24 al diumenge 26 de gener, la primera edició de la Copa de bàsquet infantil masculí Sant Vicenç de Montalt. El gruix de la competició es disputarà al Pavelló Municipal Toni Sors, menys 4 partits que se celebraran al pavelló poliesportiu de Caldes d’Estrac, i farà que els millors equips de bàsquet base masculins de l’Estat de la categoria infantil es vegin les cares.
Organitzada pel CB Maresme 3 Viles, l’esdeveniment compta amb el suport del consistori santvicentí, a través de la Regidoria d’Esports.

El torneig reuneix equips de gran nivell tant de Catalunya  com de la resta d’Espanya, amb clubs de Madrid, Euskadi, Andalusia, Aragó o València.
Els 8 equips que hi participen són: FC Barcelona –  Joventut de Badalona –  Real Madrid –  Coosur Real Betis –  Valencia Basket, –  Unicaja de Málaga –  Basquet Zaragoza i –  l’amfitrió, CB Maresme 3 Viles.
La qualitat dels equips i el format de competició fan de la I Copa Infantil de Sant Vicenç de Montalt un torneig molt atractiu i amb una exigència competitiva molt alta, però a l’hora també serà un espai on els més de 100 participants, entre jugadors i entrenadors, podran gaudir del joc, de l’ambient i fer amistat amb esportistes i tècnics provinents d’altres llocs.
Fitxer: http://www.svmontalt.cat/ARXIUS/2020/ESPORTS/DOCUMENTS/I_COPA_BASQUET_INFANTIL_SVM.pdf

 

Deixa un comentari