Publicat el 04/05/2016

Dissabte 7 i diumenge 8, el parc de can Godó i la plaça de les Teixidores i Ordidores seran l´escenari d´una nova edició de la fira de Sant Ponç.

Destapa la nit!

La fira obrirà al públic dissabte 7 de maig a les 17:30h, al parc de can Godó. Els assistents a la inauguració podran degustar una copa de cava i fer un volt per les parades i la trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava. Sense moure´s de lloc, a les 18h tindrà lloc l´actuació dels castellers d´Esplugues de Llobregat i els Capgrossos de Mataró.

A partir de les 20h, l´activitat es concentrarà a la plaça de les Teixidores i Ordidores, atreta pel tec i el bon beure. Allí podreu assaborir una tapa de menjar i fer un glop a preus populars abans de ballar amb la discoteca mòbil fins a ben entrada la nit.

El vermut de la fira
Diumenge 8,
A les 10h, el dia es llevarà amb la tradicional trobada de puntaires, que en aquesta ocasió aplegarà més de 150 especialistes vingudes d´arreu del país. 
A la mateixa hora, qui ho desitgi podrà fer un mos davant del Casal de Joves, on l´Esplai Itaca prepararà una botifarrada com cal. 

A les 11h, el passeig de la Riera serà testimoni d´una exposició i passejada de cotxes clàssics i d´època. A partir del migdia i fins a les 14h, el parc de can Godó es transformarà en el millor indret per picar alguna cosa, tot fent l´aperitiu.

Activitats de lleure gratuïtes. Per la tarda serà el torn de les activitats participatives. 

A les 17:30h donarà inici un espectacle de carrer que combinarà la fanfàrria balcànica i els números de circ amb molt d´humor i situacions hilarants. El cercavila sortirà de La Unió i anirà fins al Casal de Joves, on se servirà xocolatada desfeta als més menuts. 

Acte seguit i en el mateix indret es realitzarà un taller de maquillatge per a infants i, poc després, una classe oberta de qijong a l´aire lliure a càrrec de l´Espai Satvas. Es tracta d´una tècnic oriental per revitalitzar el cos i equilibrar els òrgans interns mitjançant el treball suau d´articulacions, columna i musculatura.

Tallers a 1€
Diumenge a les 12h, a l´estand de Satvas, es farà un taller per aprendre a elaborar colònia amb productes naturals sota el mestratge d´una perfumista professional, a raó d´1€ per persona. 

Serà el mateix preu simbòlic que costarà fer una peça de fang i endur-se-la a casa en una de les activitats a l´entorn del món de la ceràmica que es realitzaran durant tot el cap de setmana

El Trenet de la Fira: 

Circularà un trenet gratuït des de la parada d’autobús de la rotonda d’entrada al poble (al costat de l’aparcament de Can llaurador) fins al torrent de Can Mateu/Pg. Riera (Fira).

Aparcament a l’esplanada davant la Biblioteca de can Llaurador

Deixa un comentari