Publicat el 19/04/2017

Una fira, que any rere any ens porta els millors formatges de diferents indrets de Catalunya, una manera de poder mostrar la qualitat dels productes, elaborats amb matèria primera autòctona i fets de manera artesanal

Sant Pol de Mar presenta aquest any la 6a. Fira del Maresme d’Artesans del Formatge i de Pastor, que se celebrarà els dies 29 i 30 d’abril a la Plaça Anselm Clavé i que inclou xerrades, tastets, tallers i parades de venda de productes.
La xerrades – tast d’enguany aniran a càrrec de Paula Fonollà de Formatges Reixagó i de Pere Cots de Formatgeria Tros de Sort.
També hi haurà un taller de melmelada per a petits i grans a càrrec de Melmelades Calada de Sant Pol de Mar, i en el ja habitual sopar musical de cantautors es comptarà amb l’actuació de Salva Gallego i Montse Ferrermoner (components de Clave de Sur). El dissabte al migdia tindrà lloc la presentació del llibre “Formatges”, Els 50 millors de Catalunya, a càrrec de Laia Pont.

Els dos dies de la fira es podrà gaudir dels formatges i melmelades escoltant bona música, el dissabte amb la Big Bang Valona i el diumenge amb el grup “Cheese Jazz Quartet” que oferirà “Jazz de tots els temps”.
La fira, que organitza l’Associació Cultural Penya Xíndries i l’Ajuntament de Sant Pol de Mar, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i Acrefa, comptarà amb la participació de 16 artesans del formatge procedents d’arreu de Catalunya.

6a. Fira del Maresme d’Artesans del Formatge i de Pastor, dies 29 i 30 d’abril a la Plaça Anselm Clavé:

·Dissabte 29 d’abril de 2017
12:30 h:  Presentació del llibre “Formatges”, Els 50 millors de Catalunya, a càrrec de Laia Pont.
13:00 h:  Migdia musical amb la Big Bang Valona.
18:30 h:  Xerrada – Tast a càrrec de Paula Fonollà de Formatges Reixagó.
21:30 h:  Sopar amb tastet musical de cantautors a càrrec de “Salva Gallego i Montse Ferrermoner” (components de Clave de Sur).

·Diumenge 30 d’abril de 2017 ·
12:00 h: Taller de melmelada per petits i grans, a càrrec de Melmelades Calada de Sant Pol de Mar.
12:30 h: “Jazz de tots els temps” a càrrec de: “Cheese Jazz Quartet” (David Montero, Nani Morer, Ricard Molina i Pol Maresma).
18,30 h:  Xerrada – Tast a càrrec de Pere Cots de Formatgeria Tros de Sort.

* L’entrada a la Fira és gratuïta; els visitants podran adquirir un tiquet de degustació que dóna dret a 4 tastos de formatge i a una copa de vi. Preu : 8,00 €.
*També es podran adquirir tiquets de les xerrades-tast a 5,00 € i del sopar a 15,00 €.

Horari:
Dissabte de 11:00 a 15:00 i de 17:00 a 21:00h
Diumenge de 10:30 a 15:00 i de 17,00 a 20,00h
Aforament limitat a totes les activitats.
Servei de Bar .
informació: www.penyaxindries.cat  –  info@penyaxindries.cat

Deixa un comentari