Publicat el 09/06/2017

Restaurants i comerços del poble ofereixen per quart any consecutiu degustacions i tallers gastronòmics al Parc del Litoral, acompanyats d’actuacions musicals.

L’Ajuntament organitza els propers 16 i 17 de juny la quarta edició de la Mostra Gastronòmica de Sant Pol, que reuneix al Parc del Litoral una vintena de restaurants i establiments del poble, oferint les seves especialitats culinàries. La iniciativa pretén promocionar la gastronomia local i els productes de proximitat. S’esperen més de 2.000 visitants.

Sant Pol té una ampla i variada oferta gastronòmica, amb restaurants i productes de qualitat. La Mostra pretén donar a conèixer aquesta gastronomia local a nivell de tota la comarca, i compta amb la col·laboració d’Estrella Damm i la Diputació de Barcelona. Durant els dos dies, en horari de vespre-nit, els assistents podran fer un tast dels plats més representatius dels restaurants de Sant Pol i gaudir de les postres de pastisseries i fleques locals. També es compta amb la participació dels pagesos de la zona, que prepararan postres elaborats amb maduixa, i amb la presència del Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, del que Sant Pol forma part. A més, hi haurà actuacions musicals i tallers gastronòmics per a tots els públics, i s’oferirà servei de bar i cafeteria. Les actuacions musicals es faran a la zona de gespa del parc, i igual que els anys anteriors s’inclourà un dels concerts de l’històric Festival del Jazz Galet Club.

La Mostra s’inaugura divendres 16 a les 18:30h, i continua amb una cata de cerveses Montseny, Show cooking a càrrec del pescador santpolenc Ramon Tarridas, i un tast de vins DO Catalunya. La vetllada finalitzarà amb l’actuació del duet de veu i violoncel XY i el concert de Stradixie’s Band, dins el 42è Festival de Sant Pol de Mar del Jazz Galet Club. Dissabte, la mostra obrirà a les 7 de la tarda i inclourà una cata DO Alella, un taller infantil de cookies a càrrec del Forn de pa El Crostó, i les actuacions musicals de Lorien, Ivan Durban trio (jazz i blues) i Antiherois (versions de rock català).
Mostra amb plats representatius dels restaurants de Sant Pol i postres de pastisseries locals. A més, els assistents podran gaudir d’actuacions musicals i tallers gastronòmics per a tots els públics. Inclou un dels concerts de l’històric Festival del Jazz Galet Club.

HORARI: De 19 a 00h.
LLOC: Parc del Litoral
ORGANITZA: Regidories de Promoció Econòmica, Fires i Comerç

Programa:
Divendres 16 de juny

18:30 h Acte d’inauguració i còctel de benvinguda a tots els assistents. – Organitza: EUHT Sant Pol
19:00 h Cata de cerveses MONTSENY (*)
19:30 h Show cooking Ramon Tarridas “cuina de peix de mercat”
20:00 h Tast vins DO CATALUNYA (*)
20:30 h Actuació d’XY (duet de veu i violoncel)
22:00 h Actuació musical a càrrec de STRADIXIE’S BAND dins el 42è Festival de Sant Pol de Mar del Jazz Galet Club.

Dissabte 17 de juny
19:00 h Cata DO ALELLA
19:30 h Activitat infantil: taller de Cookies a càrrec de Forn de pa El Crostó
20:00 h Actuació musical a càrrec de Lorien
21:30 h Actuació musical a càrrec de Ivan Durban trio (jazz i blues)
22:45 h Actuació musical a càrrec de Antiherois (versions de rock català)

(*) Aforament limitat a 30 persones prèvia inscripció (màxim 2 assistents) fins divendres 16 al matí a: fires@santpol.cat o bé 15 min. abans de l’inici de l’activitat a l’estand de l’Ajuntament dins el recinte, sempre i quan hi hagi vacants.

Ració: 5 € / Postres: 3€
Copa de vi o cava: 2€ / Ampolla de vi o cava: 9 €
LOT 1: ració + postres + copa de vi o cava:  10€
LOT 2: dues racions + postres + copa de vi o cava: 15€
Refrescs i cerveses: compra directa al Bar
Venda anticipada a Ca l’Arturo el dijous 15 de juny de 10 a 13h i de 16 a 19 h i divendres 16 de juny de 10 a 13h
Venda de tiquets al mateix recinte de 19 a 23:00 h, tant divendres 16 com dissabte 17 de juny.
Més informació: www.santpol.cat

Deixa un comentari