Publicat el 21/03/2021

L’Ajuntament de Sant Pol de Mar i la Unió d’Establiments i Serveis, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, han posat en marxa a partir d’aquest divendres 19 de març una nova campanya de promoció del comerç local

Sota el lema de “La primavera, el comerç de Sant Pol altera”, es llença aquesta iniciativa amb la qual s‘aconseguirà 1 moneda PAU per cada 5€ de compra mínima als establiments adherits.
Les persones que aconsegueixin 3 PAUS els podran bescanviar per una planta d’obsequi el dissabte 27 de març, al carrer Nou, entre les 10 i les 13 h.

Però la campanya, que s’allargarà fins a l’11 d’abril, no s’acaba aquí! També es farà un concurs d’Instagram. Les persones que vulguin participar, només cal que facin una fotografia original i divertida dels aparadors dels comerços adherits a la campanya i que l’enviïn a l’adreça de correu electrònic comercsantpol@gmail.com

Totes les imatges rebudes es publicaran el dissabte 10 d’abril al compte d’Instagram @comercsantpol i la que rebi més vots (likes) durant la jornada de diumenge guanyarà una càmera fotogràfica digital, gentilesa de la Unió d’Establiments i Serveis.
A què esperes? Aconsegueix les monedes de Sant Pol i molta sort a totes les persones participants!

 

Deixa un comentari