Publicat el 18/04/2016

Un any més, la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona ha preparat un especial web per celebrar Sant Jordi tant a la Biblioteca Virtual com al portal infantil Gènius, amb un seguit de recomanacions literàries, propostes d´activitats, manualitats per als més petits i altres idees per treure el màxim partit a la jornada. A la Biblioteca Virtual podreu trobar un llistat de llibres perquè tingueu més clar quins títols us interessen. 

També podeu descobrir un recull de cançons “literàries”, propostes d´activitats a la Xarxa de Biblioteques Municipals, una mirada al personatge del drac en el món del cinema, o un especial dedicat a la Revetlla de Sant Jordi on podreu descobrir totes les activitats que les biblioteques faran aquest vespre tan singular.

Al Gènius, els nens i nenes també podran trobar recomanacions literàries per Sant Jordi, els secrets de la llegenda del cavaller i el drac; manualitats, un recull de poesies, i una postal animada per enviar a amics i familiars. 

Altres espais de l´especial els més prestats, la campanya de foment de la lectura als bibliobusos, les activitats de les biblioteques i avantatges del carnet.

http://genius.diba.cat/es

Deixa un comentari