Sant Jordi convida a gaudir de l´oci i la cultura | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/04/2011

La festivitat de Sant Jordi convida a sortir al carrer, a passejar, a gaudir del bon temps, a comprar llibres, a regalar roses i a compartir cultura.

Tot i que enguany, Sant Jordi cau en cap de setmana, Sant Vicenç mantindrà les activitats habituals amb les parades de venda de roses i llibres a diversos indrets del municipi. També hi haurà, diumenge 24 d´abril a les 6 de la tarda, una sessió especial de Balls de saló al Centre Cívic El Gorg.

L´acte central d´aquest Sant Jordi festiu es viurà al Centre Cívic El Gorg el mateix dia 23, dissabte, a les 7 de la tarda. Serà precisament en aquest escenari i en el marc de la Festa de Lletres, que arriba a la seva 3a edició, on es presentarà en societat el setè volum de la col·lecció de contes de temàtica santvicentina, editada per l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt amb la col·laboració de Caixa Laietana. El llibre, escrit per la Marta Rosario, i il•lustrat per en Jordi Pallarès, porta per títol ”La Bertina i el tresor del Montalt”.

Enguany, la Biblioteca Municipal La Muntala aquest dia també ens té reservada una novetat, així, a banda del ja tradicional acte de lliurament de premis dels Jocs Florals, ens presentarà la nova guia feta per les biblioteques municipals del Maresme. La guia 2011, editada expressament per Sant Jordi, porta per títol “Com ens diem al Maresme?´´. Dins el capítol dedicat a Sant Vicenç hi trobem un article sobre l´origen del nom “xurravins”, obra d´Enric Pons, i una il·lustració de la pintora santvicentina, Gina Pòrtera.

Un cop acabades les presentacions de llibres i lliurats el premis, els autors del conte de Sant Jordi d´enguany, la Marta Rosario i en Jordi Pallarès, signaran exemplars del seu llibre, mentre se serveix un refrigeri entre els assistents

Deixa un comentari