Publicat el 18/04/2020

L’Ajuntament d’Alella us convida a compartir les vostres experiències, sensacions i pensaments d’aquests dies

Escriviu un relat i envieu-lo a través del formulari: http://www.alella.cat/12855.  Teniu temps fins al 30 d’abril.
El relat ha de tenir títol i una llargada màxima d’1 pàgina (Arial 10, 60 línies)  En aquesta pàgina anirem penjant els relats rebuts.

Hisako Hiseki. Mostra d’Ensueño a piano y luz
Per als amants de la música, proposem endinsar-vos en l’univers de la pianista Hisako Hiseki. Vinculada a Alella des de fa anys, Hisako Hiseki, tenia previst un concert a l’Espai que s’ha vist ajornat en motiu de l’estat d’alarma i confinament provocat pel Covid-19.
Des del canal d’Instagram #espaialella podrem gaudir doncs, d’una petita mostra del seu treball musical en col·aboració amb l’artista digital Rubén Ventura. Un concert que podrem gaudir a la programació de tardor de l’Espai d’arts escèniques Casal d’Alella.

Concurs de decoració de balcons
Participeu a guarnir els balcons del poble aquest Sant Jordi, enguany els carrers no seran els protagonistes!
Podeu utilitzar el material que vulgueu, sempre que el motiu sigui la festivitat de Sant Jordi, una vegada decorat feu una foto i pengeu-la a l’instagram o al facebook amb el hashtag #SJbalconsalella i etiquetant @ajalella.. Divendres 24 d’abril es publicaran els balcons guanyadors.

Taller de roses de paper
Us ensenyarem a fer roses de paper amb materials que tingueu per casa. Estigueu atents a les xarxes socials on penjarem un tutorial.

ATENCIÓ. LA FESTA DEL LLIBRE I LA ROSA S’HA POSPOSAT AL 23 JULIOL
De l’1 al 13 de juliol es poden presentar les sol·licituds per a la instal·lació de parades de Sant Jordi.
Poden optar els comerços locals, entitats, escoles, clubs esportius, residències o similars de l’àmbit local. Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant instància general, juntament amb la documentació requerida, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania  https://tramits.alella.cat/OAC/CdT.jsp
Es podran vendre roses naturals i artificials, llibres nous i de segona mà i objectes de marxandatge.
Les parades s’instal·laran a la Plaça de l’Ajuntament, La Porxada i el carrer Àfrica. L’horari d’obertura de les parades serà de 9 a 20.30h.
Properament podreu consultar les condicions generals per a la instal·lació de parades de Sant Jordi.
Normes per a la instal·lació de parades de Sant Jordi:  http://www.alella.cat/ARXIUS/2020/comerc/Condicions_generals_de_participacio_de_parades_participants_Sant_Jordi_per_2020.pdf

Deixa un comentari