Publicat el 19/04/2022

La millora de les dades de la pandèmia de la COVID-19 respecte a l’any passat ha permès elaborar un programa de Sant Jordi farcit d’activitats culturals a la vila que es desenvoluparan al llarg del mes d’abril

 

 


La primera d’aquestes activitats serà el dijous 7 d’abril
a les 18 h i consistirà en una trobada amb l’escriptor i traductor Pau Vidal a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras que comentarà l’obra “Dies de Tempesta”, de Sara Bilotti.
Divendres 8 d’abril, a les 18 h i també a la Biblioteca es presentarà el llibre “Dones, arbres i poesia” de les premianenques Marta Pérez Sierra i Margalida Capellà i Soler.
El diumenge 10 d’abril, a les 11 h, hi haurà sardanes a la plaça de l’Ajuntament amb la Cobla Sabadell.

Les següents activitats es concentraran de nou a la Biblioteca.
El dimecres 20 d’abril, a les 18 h es presentarà el llibre de fotografies i textos “Premià de Mar desaparegut”, de Marta Cava.
Dijous 21, a les 17.30 h es farà l’activitat “Hora del conte: un conte dins d’un conte“, a càrrec de Gina Clotet.
Divendres 22 d’abril, també a les 17.30 h, es farà un taller de còmic amb títol de “Sant Jordi, crea el teu superheroi”. Cal inscripció prèvia i les places són limitades.
El mateix divendres 22, a les 19 h, però al Museu Romà, es presentarà el llibre “Can Ferrerons, una vil·la romana” a càrrec dels autors Marta Luna, escriptora, i David Bernad, il·lustrador.

Dissabte 23 d’abril, diada de Sant Jordi, d’11 a 13 h el Museu de l’Estampació organitza l’estampació d’una peça del museu amb motiu del dia de Sant Jordi.
Cal fer reserva prèvia a l’adreça electrònica museu@premiademar.cat o bé trucar al telèfon 93 752 91 97.
Val a dir que durant tota la setmana el Museu organitzarà estampacions amb motiu de la diada.
De 10 a 20 h, la plaça de l’Ajuntament acollirà la tradicional Fira de parades de Sant Jordi del llibre i de la rosa.
Al llarg del dia Ràdio Premià de Mar farà programació especial des de la plaça. També s’hi farà la presentació del recull de relats “Premià escriu” d’autores i autors locals.

Finalment, el diumenge 24 d’abril, a les 12 h, es farà a l’Espai l’Amistat el lliurament dels premis del concurs literari de Sant Jordi 2022. A la mateixa hora, el Museu de l’Estampació proposa l’activitat “Estampem el drac!” Cal fer reserva prèvia.

Programa: https://premiademar.cat/agenda.ph

Mercè Colomer Arbolí, autora del cartell de Sant Jordi
Un any més, des de l’Ajuntament s’ha encarregat el cartell de Sant Jordi a un artista local. En aquest cas, l’autora del cartell ha estat Mercè Colomer Arbolí, membre fundadora de l’Associació d’Artistes Plàstics de Premià de Mar.
Mercè Colomer va estudiar a l’acadèmia Tàrrega de Barcelona i a l’Escola d’Arts i Oficis de Vilassar de Mar. Ha participat en diverses exposicions a Premià de Mar i altres localitats del Maresme, a Barcelona i a Carcassona.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Premià de Mar

 

Deixa un comentari