Sanitat engega una campanya per classificar els establiments alimentaris de Llavaneres segons el risc sanitari | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/11/2011

L´objectiu és establir les línies a seguir per garantir un bon nivell de seguretat alimentària al municipi
El regidor de Sanitat, Antoni Majó, s´ha adreçat per escrit als establiments alimentaris de Llavaneres per informar-los que durant els mesos de novembre i desembre rebran la visita d´un tècnic, que els passarà una enquesta. Aquesta acció s´emmarca en la campanya de classificació dels establiments dedicats a l´alimentació en funció del risc sanitari i té com a objectiu garantir un bon nivell de seguretat alimentària al municipi.
Durant el mes de novembre i desembre es realitzarà una campanya per classificar els establiments alimentaris segons el seu risc sanitari. Aquest factor depèn, per una banda, del tipus d´activitat i del volum de producció i venda i, per altra banda, de les instal·lacions, de les bones pràctiques de manipulació d´aliments i dels autocontrols sanitaris que portin a terme els responsables dels establiments.
Un tècnic visitarà tots els establiments alimentaris establerts al municipi: carnisseries i xarcuteries; peixateries i pesca salada; botigues de queviures i supermercats; restaurants i menjar per emportar; bars-restaurants; bars; forns de pa i pastisseries; fruiteries; gelateries i orxateries; xurreries… En la visita, els farà un seguit de preguntes, tot seguint una enquesta molt detallada i precisa, que servirà per treure les conclusions sobre les condicions sanitàries de l´establiment.

Deixa un comentari