Publicat el 03/06/2016

El servei de socorrisme i vigilància a la platja de Vilassar de Mar té com a novetat que s´amplia i
s´estrena abans. Si fins ara s´iniciava a mitjans de juny, enguany els caps de setmana de principis de juny també tindran vigilància

Per tant, els dissabtes i diumenges 11 i 12 i 18 i 19 de juny, el servei funcionarà de 10.30 a 18.30 h. A partir del dilluns 20 de juny el servei es durà a terme tots els dies fins a l´11 de setembre, de dilluns a divendres de 10.30 a 18.30 h i els caps de setmana i festius de 10 a 19 h.

Segons també informa l’Ajuntament, l´empresa Pro Activa SL es fa càrrec un any més del servei de socorrisme que té com a objectius proporcionar seguretat i assistència als banyistes, oferir assistència al bany a persones amb limitacions físiques, i fer recomanacions als usuaris de la platja perquè no prenguin mal.

També es faran tallers per explicar, sobretot als infants, que cal protegir-se del sol per evitar cremades, així com activitats mediambientals per conscienciar la ciutadania que cal mantenir neta la sorra. L´estat de les platges amb informació sobre la bandera que oneja, la temperatura de l´aigua o la temperatura ambient, es podrà conèixer a través del web municipal.

Deixa un comentari