El Saló de l'Ensenyament obre portes amb un impuls dels graus de tres anys i una forta presència d'universitats xineses | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/03/2018

El secretari d’Ensenyament, Lluís Baulenas, i el secretari d’Universitats, Arcadi Navarro visiten la fira però eviten els parlaments

La 29a edició del Saló de l’Ensenyament ha obert portes aquest dimecres a la Fira de Barcelona de Montjuïc per mostrar totes les possibilitats educatives del país.
D’entre la nova oferta formativa en graus universitaris que els centres promocionaran al Saló, una vintena són de 180 crèdits, una mostra de l’impuls que es dona enguany als graus de 3 anys.
El certamen també destaca per una forta presència, de centres educatius d’arreu del món. 29 són centres xinesos que arriben amb la intenció d’arribar a acords amb universitats catalanes i atraure nous estudiants.
L’aplicació del 155 també ha estat visible a l’obertura del Saló ja que les autoritats, el secretari d’Ensenyament, Lluís Baulenas, i el secretari d’Universitats, Arcadi Navarro, acompanyats de la tinenta d’alcaldia, Laia Ortiz, només han fet una visita institucional sense parlaments per evidenciar la situació ”d’anormalitat” institucional que viu el país.

ACN Barcelona
Foto: El secretari d’Ensenyament, Lluís Baulenas, i el secretari d’Universitats, Arcadi Navarro en la inauguració del Saló de l’Ensenyament, Imatge del 14 de març del 2018.

Deixa un comentari