Publicat el 03/03/2020

El dilluns 4 de maig serà el termini per entregar el treballs de les persones que hi vulguin participar

La Regidoria de Cultura ha obert el termini per participar a la nova edició de la Mostra Literària del Maresme. La Mostra és oberta a tothom què li agradi escriure i tingui ganes de participar.
Des del 3 de febrer, ja es poden consultar les bases amb els criteris i condicions generals per participar a la fase local de la XXXVII edició de la Mostra Literària del Maresme, que es podran recollir al Centre Cívic Les Mallorquines, a la Biblioteca Tirant lo Blanc i a l’Escola d’Adults TIMÓ.
Aquestes bases regulen els premis de prosa i poesia per a totes les edats, el premi extraordinari de microrelats i el premi extraordinari de relats breus per a discapacitats intel·lectuals.
Fins el 4 de maig es podran lliurar els treballs al Centre Cívic Les Mallorquines (de dilluns a divendres de 9 a 14 h), o bé a la Biblioteca Tirant lo Blanc (de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h).
L’acte de lliurament de premis de la fase local serà el dia 22 de maig a la sala Pau Casals i les obres guanyadores passaran a la fase comarcal.

 

Deixa un comentari