Publicat el 01/06/2017

Aquest mes de juny el Museu d’Arenys ofereix dos tallers de gastronomia amb la sal com a protagonista.

Es tracta d’un taller de cuina amb sal i un taller de salaó de peix. El primer és un taller dirigit pel xef Toni Sánchez i l’equip de cuina del restaurant El Mot del Vila, que es realitzarà el divendres 9 de juny, al pati del Museu Marès de la Punta.
En aquest taller podrem aprendre les varietats de sals que podem trobar al mercat i en quins plats és millor aplicar-les. Hi participarà també l’empresa Infosa amb diferents mostres de sal.

El segon taller estarà dedicat a la salaó del peix i com fer unes boníssimes anxoves a la sal. Per fer-ho, tindrem la col·laboració de professionals de L’Escala, on fa segles que hi ha una important indústria de salaó i on preparen unes anxoves a la sal reconegudes internacionalment.
El taller es realitzarà el divendres 16 de juny a la Llotja del peix blau del Port d’Arenys de Mar amb la col·laboració de la Confradia de Pescadors Sant Elm d’Arenys de Mar i el Museu de l’Anxova i la Sal de L’Escala.

Per participar en aquests dos tallers cal insciure’s al Museu d’Arenys de Mar trucant al telèfon 93 792 44 44. Les places són limitades. Es tracta de dues activitats complementàries de l’exposició anual Al punt de sal, que es pot visitar fins al 17 de desembre al Museu d’Arenys.

 

Deixa un comentari