Publicat el 25/02/2022

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès, vol implicar el teixit econòmic i social i convertir l’esdeveniment de la Mobile Week en una activitat rellevant per a la ciutat

 

 

El passat 16 de febrer Badalona va ser escollida una de les seus de la Mobile Week 2022. Es donava el vistiplau a la candidatura presentada a finals del mes de gener per l’Ajuntament, que buscava fer un pas endavant, implicant al teixit econòmic i social badaloní, per convertir l’esdeveniment en una de les activitats més rellevants dins l’agenda d’actes de la ciutat.
Marina Badalona i Badalona Comunicació han confirmat ja la seva col·laboració amb diverses activitats.

El primer tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès, ha visitat les instal·lacions de Marina Badalona on s’ha trobat amb el seu gerent, Imanol Sanz, per parlar de la col·laboració de l’entitat dins del marc de la Mobile Week 2022. En aquest sentit, Marina Badalona organitzarà una activitat/conferència sobre l’estudi i implementació d’eines de control i gestió digital dels ports esportius i turístics de Catalunya.
Àlex Montornès ha afirmat que “la implicació de Marina és important per nosaltres i dona solidesa a la iniciativa. Les noves tecnologies en el sector marítim són un element clau en el futur del nostre teixit econòmic i social i l’espai del Port, cada cop més, es va configurant en un pol de transformació i d’innovació per la ciutat.”

D’altra banda, en una reunió mantinguda amb el conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta, es va concretar la col·laboració de l’empresa pública de comunicació local amb l’organització de més de 30 activitats i tallers relacionats, entre altres, amb els drets i les responsabilitats digitals, el paper de l’educació, la creativitat i els nous formats digitals.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari