Publicat el 23/01/2021

Aquest va ser el primer centre de la Corporació en rebre la vacuna contra la Covid-19 el passat 2 de gener

L’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes ha administrat aquest dissabte al matí la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19. S’han vacunat els pacients i residents, així com els professionals. En total s’han administrat 142 vacunes, 91 en pacients i residents i 51 en treballadors i treballadores. Aquest va ser el primer centre de la Corporació en iniciar la campanya de vacunació el passat 2 de gener, i també ha estat el primer en administrar les segones dosis.

Les vacunes han arribat a l’Hospital Asil Sant Jaume pels volts de les nou del matí i han vingut 5 infermeres que s’han dividit en 2 equips. Han estat les encarregades de preparar i injectar les dosis de la vacuna de Pfizer-BioNTech a totes les persones. Els professionals que han rebut la segona dosi s’han mostrat molt il·lusionats, així com els pacients i residents a qui se’ls hi ha administrat.
Cal destacar que el grau màxim d’immunitat s’aconsegueix set dies després d’haver rebut la segona dosi.

Aquest dissabte també s’ha aprofitat per administrar la primera dosi de la vacuna a aquelles persones a qui no se’ls hi va poder posar en la primera ocasió, en aquest sentit n’han estat 14.

Deixa un comentari