S´adjudica la gestió de la llar d´infants Minerva de Llavaneres a l´empresa Clece | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 31/07/2012

El ple de l´Ajuntament de Llavaneres va aprovar, ahir dilluns 30 de juliol a la nit, l´adjudicació del contracte de concessió administrativa de la gestió indirecta del servei públic de la llar d´infants Minerva i els serveis complementaris a l´empresa Clece SA. La contractació es fa per un import total anual de 415.627,03 euros (IVA exempt) i per a un període de cinc anys.
L´alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, va informar que en la convocatòria s´hi han presentat set empreses i que el procés de contractació s´ha fet amb el suport de la Diputació de Barcelona. Graupera va voler destacar que “
l´empresa guanyadora és la mateixa que gestiona l´altra escola bressol municipal, la Sant Nicolau, i va assenyalar que la nova adjudicatària subroga el personal que fins ara treballava en el centre”.
D´altra banda, el regidor d´Ensenyament, Lluís Nogueras, va informar les famílies d´alumnes assistents al ple que aquesta mateixa setmana l´empresa adjudicatària farà una reunió informativa per explicar als pares i mares el projecte educatiu. Nogueras també va assenyalar que el procés de contractació s´havia de fer aquest any perquè ja s´havia esgotat el màxim de pròrrogues previstes, després de deu anys de gestió de l´anterior empresa.

Deixa un comentari