Publicat el 11/02/2021

El projecte TecnoGirl pretén acabar amb la bretxa de gènere existent encara a les professions vinculades a la ciència i tecnologia

La Biblioteca Municipal Martí Rosselló i LLoveras s’ha adherit al projecte TecnoGirl (https://tecnogirl.tecnocampus.cat/) que impulsa el TecnoCampus Mataró Maresme.
L’objectiu del projecte és difondre la ciència i la tecnologia entre els estudiants de secundària, però de manera molt especial entre les alumnes, fomentant les vocacions sobre aquestes matèries entre les noies d’entre 12 i 18 anys. Aquest projecte pretén acabar amb la bretxa de gènere existent encara a les professions vinculades a la ciència i tecnologia
Per fer-ho possible, les biblioteques participants acolliran una exposició itinerant sobre dones científiques, que a Premià de Mar es podrà visitar entre el 6 i el 18 d’abril.
També s’hi faran tallers de tecnologia, ciència i artístics que a la Biblioteca Martí Rosselló tractaran sobre el cos humà, la ciència i la música, modelat bàsic per a impressió 3D i simulació i disseny de circuits amb Arduino.

Cal recordar que avui dijous, dia 11 de febrer, es commemora el Dia Internacional de la Dona i la Ciència.  

 

Deixa un comentari