S´activa un protocol de prevenció per un cas de meningitis, a l´Escola Misericòrdia de Canet de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/01/2012

Aquest dissabte, les famílies amb nens i nenes al 4t curs de primària de l´Escola Misericòrdia, han estat avisats pel centre i per l´Ajuntament perquè s´ha activat un protocol de prevenció sanitària a causa de l´ingrés hospitalari d´una nena d´aquest curs per meningitis.
Des de la Generalitat s´ha explicat el protocol a seguir que consisteix a administrar únicament als nens i les nenes de la classe de la menor, un tractament antibiòtic de dos dies.  De la resta de classes de 4t (és un curs de tres línies), només es donarà tractament als menuts que s´hagin quedat al menjador durant aquesta setmana.  La resta d´alumnes de 4t i de l´escola, no han de rebre el tractament.
Aquest protocol s´activa per prevenció i només a les persones que han estat en contacte directe amb l´afectada. Tothom s´ha emportat l´antibiòtic cap a casa i l´administraran als menors fins dilluns al matí. La nena està ingressada en un centre hospitalari i des de l´escola s´ha dit a tots els pares que la malaltia ha estat detectada molt a temps.
Per part de l´Ajuntament, l´alcalde i els regidors de Sanitat i de Benestar Social han acompanyat l´equip directiu i els mestres de 4t a l´hora d´avisar les famílies.


 

Deixa un comentari