Publicat el 08/01/2021

Amb l’entrada en vigor de les noves mesures, les activitats dirigides i la sala de fitness quedaran tancades a partir d’avui.

A partir de dijous dia 7 de gener i fins al 17,  s’apliquen noves mesures per frenar la pandèmia de la COVID-19.
En l’àmbit de la pràctica de l’activitat física i l’esport, se suspèn l’obertura al públic de les instal·lacions i els equipaments esportius en espais tancats, a excepció de les piscines que romanen obertes al 30% de l’aforament, amb control d’accés i sense activitats grupals.
Per tant, la Piscina municipal continuarà oferint el bany lliure amb l’aforament del 30% que ja hi havia establert fins ara i el control d’accés que garanteix la cita prèvia: (https://reactivat.cat/vilassardedalt).
A partir d’avui, però, no es podran dur a terme les classes d’aquagym ni els cursets de natació d’adults.
Per altra banda quedarà tancada la sala de fitness de la piscina ja que no es permet la pràctica esportiva en espais tancats.
Pel que fa als cursets de natació infantil i de nadons continuen de moment sense poder dur-se a terme. De la mateixa manera, no es reprendran els cursets de Gimnàstica Artística.
Les activitats dirigides de la sala gimnàs del pavelló tampoc es poden dur a terme de forma presencial i per això l’equip del SEM Can Banús està treballant per poder oferir-les de forma virtual properament.

 

Deixa un comentari