Publicat el 18/10/2017

Els ciutadans de Mataró i el Maresme podran gaudir de 20 tapes, pintxos o “montaditos” especials i diferents en els 20 establiments de la ciutat que hi participen

El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme organitza enguany la RUTA DE LA TAPA 2017 entre els dies 19 i 29 d’octubre.
Durant aquests 11 dies els ciutadans de Mataró i el Maresme podran gaudir de 20 tapes, pintxos o “montaditos” especials i diferents en 20 establiments de la ciutat. Aquestes dates abasten doncs els dos darrers caps de setmana del mes d’octubre.

Les novetats respecte de les darreres edicions en les que el Gremi havia col·laborat amb una coneguda marca de cerveses , són l’obertura a d’altres marques o begudes i l’eliminació del concurs que cada any es celebrava coincidint amb la Ruta.

Així, l’objectiu del Gremi no és tant fomentar una marca de beguda en concret, sinó fomentar la cultura de la tapa entre la ciutadania, com alternativa més ampla i que pot abastar més establiments i altres formes de consum gastronòmic.
Per aquest motiu, la beguda que acompanyarà a la tapa podrà ser en format canya o quinto de cervesa de qualsevol marca o copa de vi o refresc per aquelles persones que no vulguin consumir alcohol acompanyant la tapa corresponent.
D’altra banda s’ha donat opció a tots els establiments agremiats dels diferents barris de la ciutat a poder participar, obrint així l’oferta i l’opció a participar més enllà del conegut com a centre o casc antic de la ciutat de Mataró.

Els establiments participants són:
Amagatall del Francjavi – Auto D’ara (afores Pla d’en Boet) –  Bar Capgrossos (Palau- Escorxador) –  Bar el Casal –  Caminetto –  El Montadito del Centre –  Mundial –  el Petit Racó –  el Racó del Jabugo –  J&K (Rocafonda) –  L’Altre –  La Girella –  Mil 848 –  Néstor Tapes –  Nou Florida (Eixample) –  Otto Sport Bar (Molins- Vista Alegre) –  Peix & Chips –  Salinas –  Stroom Bier i Tapavins.

 

Deixa un comentari