Robatori de cablejat elèctric registrat a la carretera de Can Ruti a Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/07/2011

S’han sostret 300 metres de cable de coure de 16 fanals situats a l’accés al Tanatori de Badalona


La Guàrdia Urbana ha denunciat davant dels Mossos d’Esquadra el robatori de cablejat elèctric que s’ha produït en l’accés al Tanatori de Badalona, a la carretera de Can Ruti. Poc abans de les 9 del matí, una patrulla de la Guàrdia Urbana s’ha desplaçat fins a la carretera de Can Ruti on el vigilant del Tanatori de Badalona els ha informat que havia pogut observar que els fanals de l’enllumenat públic situats a la carretera havien estat objecte d’algun tipus d’acció violenta.


Els agents han comprovat que 16 fanals havien resultat afectats i que del seu interior s’havia sostret el cablejat elèctric existent. Sembla que el robatori es deu haver produït entre les 6 i les 8 del matí ja que el vigilant ha informat als agents que l’enllumenat havia estat funcionant amb normalitat en el decurs de la nit.


Els tècnics de l’empresa elèctrica SECE que s’han traslladat fins al lloc dels fets han calculat que s’han sostret uns 300 metres de cable de coure, aproximadament. SECE està treballant per restablir el servei de l’enllumenat públic de la zona al més aviat possible.


L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha assegurat que veu amb preocupació aquesta mena d’accions i que posarà tots els mitjans al seu abast per intentar evitar-les.

Deixa un comentari