Publicat el 03/06/2016

Ruta nivell alt (Ripoll – cim del Taga – Ripoll) :
Dia: diumenge 12 de juny
Recorregut: 51 kms amb sortida i arribada a Ripoll
Desnivell positiu: 1.700 m (pràcticament seguits)
Darrer tram per fer cim no ciclable (bicicoll) i primer tram de descens molt dret. 
Cal portar: menjar i beguda per pedalar fins a mitja tarda (tot i que esperem acabar abans) 
Lloc de trobada: a les 7:00h del pàrquing de l´estació de Renfe de Mataró 
Recorregut:
http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2886063 (amb opció de canviar la 2a part del descens si ens volem complicar la vida)

Explicació wikilock “Sortim de Ripoll direcció a Campdevànol i abans d’entrar al poble, seguim la pista a la dreta i anar fent pista de pujada passant per Clarella, cingles de la Pinya i Serrat dels Ous, i el Coll de Saltor. A Coll Saltor agafem un camí una mica tècnic però molt maco i anem seguin el camí fins trobar la carretera de Bruguera. 
Al trobar la carretera la remuntem uns 2,5Km fins el pla del Freixe i anem seguint la pista que ens condueix fins el PRc-190 que de seguir-lo ens portaria fins el cim del Taga, tot i que nosaltres per poder pujar pedalant farem la volta per la pineda i pel pou del Taga per atacar-lo per la cara de Ogassa. L’últim tros de pujada a peu. Després de la visita encarem la baixada fins Coll de Jou. De Coll de Jou fem la llarga pista de baixada fins la carretera de St. Joan a Ripoll i enllaçar amb el bicicarril per tornar a Ripoll”

Ruta alternativa nivell mig:
En cas d’haver-hi persones interessades, s’organitzaria també i de manera paral·lela una sortida més assequible. Per exemple alguna de les dues rutes que surten des del Centre BTT de Ripoll (Ruta 19 o ruta 20). Veure el següent enllaç:
http://www.elripolles.com/que-vols-fer/pedala-pel-ripolles/centre-btt-21-rutes-senyalitzades/dificultat-dificil/31.html

Reunió informativa divendres 10 de juny a les 20h la UEC de Mataró (abans de la projecció “Islàndia en BTT” http://www.uecmataro.org/?p=2670)
Inscripcions: UEC de Mataró c/Nou,29 Mataró
93.796.14.30 (dimarts-divendres) uecmataro@telefonica.net
Organitza: Albert Mas: 605.08.09.26
Preu: socis: gratuït // No socis 3€
Es recomana estar en possessió de la llicència federativa o bé, fer-se l´assegurança d´un dia.

Deixa un comentari