Revisió Cadastral a Premià de Mar: del 27 d´agost al 20 de setembre, termini per descarregar-se la notificació del Ministeri | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/07/2012

L’Ajuntament habilitarà una oficina per atendre consultes i per facilitar la notificació del Ministeri als veïns que no disposin d´ordinador o connexió a internet
El Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques ha revisat recentment els valors cadastrals dels immobles de Premià de Mar. L’última revisió es va fer fa més de 10 anys (l’any 1994) i, per tant, era necessari fer-ne una de nova, tal i com estableix la llei.
Aquests nous valors entraran en vigor el proper any, en el rebut de l’IBI del 2013. L’increment no es farà de cop sinó gradualment al llarg dels propers 10 anys.
Com podem obtenir la notificació?
A fi de comunicar els nous valors, tots els propietaris i propietàries d’un bé immoble rebran per correu postal una carta amb una contrasenya, que els permetrà descarregar-se des del  web del cadastre la notificació de les valoracions.
És molt important conservar aquesta carta, que anirà acompanyada d’un tríptic informatiu del Ministeri amb les instruccions per poder descarregar la notificació, a on figurarà tota la informació relativa al resultat de la revisió dels immobles de la seva propietat.
La notificació s’ha de descarregar entre el 27 d’agost i el 20 de setembre. 
Aquest sistema evita desplaçaments i esperes, oferint un servei als veïns més flexible, ja que podran decidir el moment i l’hora per accedir a la seva notificació.
Què podem fer en cas de no disposar d´ordinador o d´internet?
Amb l’objectiu d’ajudar als ciutadans que no disposin de connexió d’internet o bé no hagin rebut la carta amb la clau concertada, l’Ajuntament habilitarà una oficina perquè s’hi puguin dirigir per obtenir la notificació del Ministeri. També s’atendran els dubtes o reclamacions que esdevinguin dels valors revisats.
Cal recordar que per tramitar una reclamació, caldrà aportar tota aquella documentació acreditativa necessària
.
L’Oficina d’Informació Cadastral funcionarà des del 27 d’agost fins el 5 de desembre
Horaris:  Matins: de Dilluns a Divendres: de 9 a 14 .- Tardes: Dimarts i Dijous de 16 a 19h  Adreça: Antiga Fàbrica del Gas (c/Joan XXIII 2-8- Nau 4, davant del Museu Municipal d’Estampació) – Telèfon: 93.741.74.03

Deixa un comentari