Publicat el 07/06/2019

El Festival de Fotografia Analògica Contemporània, Revela’T, celebra la seva setena edició amb un cartell farcit de primeres figures de la fotografia, que tindran la seva obra exposada a diversos espais de Vilassar de Dalt i Barcelona, i que assistiran al festival per presentar-les al públic

Del 7 al 16 de juny, tan Vilassar de Dalt com Barcelona, s’ompliran d’exposicions, activitats i tallers al voltant de la fotografia analògica, oferint l’oportunitat única de veure originals d’alguns dels més reputats fotògrafs del segle XX i XXI, així com de talents emergents d’aquesta disciplina.

El certamen s’inaugurarà divendres 7 de juny al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt amb la projecció del film De donde no se vuelve, d’Alberto García-Alix. L’artista castellà, un dels màxims referents europeus de la fotografia contemporània, assistirà i presentarà el passi.

Revela’T 2019 comptarà també amb l’exposició d’Acción Cultural Española “50 fotografies amb Història” al Passeig Colom de Barcelona, i la presència de fotògrafs com Nobuyuki Kobayashi, Bill Moseley, Ramzi Haidar, Alex Timmermans i molts més.

Es pot consultar la programació completa a la  pàgina web del Revela’t.

Deixa un comentari