Publicat el 02/05/2017

Del 19 al 28 de maig del 2017. Vilassar de Dalt ja està a punt per a la celebració del cinquè festival Revela-T? Una edició amb moltes novetats.

Aquesta serà la primera vegada en què un tema comú, HIDDEN, donarà coherència a les més de 50 exposicions, a les que es podrà accedir amb una entrada mínima, seguir visites guiades amb la presència de la majoria d’autors o l’abonament complet que permet entrar a totes les activitats que se celebren durant els caps de setmana. Tot això a través de Codetickets de forma molt senzilla i evitareu fer cues.

Per al cap de setmana del 26, 27 i 28 de maig us tenim preparada una programació plena d’activitats: Interessants xerrades sobre fotografia el dissabte 27 i demostracions de diferents tècniques el diumenge 28 de maig. Com cada any podreu comprar material fotogràfic a la Fira comercial o visitar el Market 17 on adquirir obra directament de l’autor, llibres de diverses editorials o interessar-vos pel programa de diferents escoles de fotografia.

Moltes altres activitats lúdiques com l’espectacle La Llanterna Màgica, interessants projeccions de pel·lícules, trobades de diferents col·lectius, i la ja tradicional foto de grup, la Paella Popular i la Festa ReBela-T a la carpa gegant del Parc de can Rafart, un espai de networking, on conèixer a gent de tot el món, practicar idiomes, divertir-vos i compartir la passió de la fotografia.
Si veniu amb temps podeu apuntar-vos a algun dels magnífics Tallers que es realitzaran del 24 al 26 de maig a Barcelona i Vilassar o optar a participar en el Projecte d’Intercanvi Artístic amb el tema comú d’aquesta edició, Hidden (amagat, ocult).
En aquest 2017 comença  l’OFF Revela-T, de moment amb dues galeries a Barcelona i esperem que per al 2018 siguin moltes més les que vulguin sumar-se a la iniciativa.
No us perdeu La Gran festa de la Fotografia!  el “millor” festival de fotografia analògica del món.

Deixa un comentari