Publicat el 23/06/2017

El passat 12 de juny, el regidor de Sostenibilitat i Participació ciutadana, Enric Mir i l’inspector de via publica, Jaume Tolrà,  van reunir-se amb representants de l’entorn vinculat a la bicicleta del municipi, amb l’objectiu d’escoltar les seves opinions i propostes per millorar en tots els aspectes d’aquest àmbit.

A l’acte, van assistir representants del Club Ciclista Bikeburriac, les empreses Bicikletes.cat i Direct Bike i el periodista Rafael Vallbona, especialitzat en cicloturisme i autor del document ‘Carrils bici de Cabrera de Mar. Consideracions sobre el disseny i funció’, que va comentar-se durant la reunió.

La trobada amb els representants del sector va posar sobre la taula la necessitat d’impulsar un Pla director dels carrils bici del municipi en la seva àrea urbana, que contempli alhora la seva renovació, repintat i interconnexió, així com la viabilitat d’encaix amb els carrils d’altres localitats veïnes. Alhora, es va tractar la necessitat d’elaborar i potenciar itineraris de bicicleta per a l’àmbit de la muntanya.

En el marc d’aquesta trobada a l’Ajuntament, també es va analitzar quin ha de ser el paper de les bicicletes elèctriques a Cabrera i com potenciar-les, així com quines propostes es poden aplicar, a nivell general, per fomentar-ne l’ús i convertir el municipi en un poble que ‘convidi a anar en bicicleta’.

Amb la voluntat de continuar un diàleg amb les empreses i entitats vinculades a la bicicleta i de plantejar, en un futur, un àmbit de treball més ampli en aquest sentit, obert al conjunt de la participació ciutadana, va concloure aquesta primera reunió de treball.

Deixa un comentari